Woensdag komt er een artikel met foto in Het Kontakt.

Aanstaande woensdag verschijnt er een interview met foto in Het Kontakt. Deze krant schrijft over regionaal nieuws in de regio Altena. Onder andere over Hank, waar varkenslied zich afspeelt. Kijk dus woensdag weer even, dan laat ik je het zien, vers van de pers!

De Kippenfabriek vordert ook, ik werk er tussen het promoten van Varkenslied met veel plezier aan. Het moeilijkste is om mezelf in de gevoel en gedachten wereld van een 8 jarig jongetje te verplaatsen.

Hieronder een stukje:

Langzaam wordt Wolf wakker en als hij zijn ogen heeft geopend gaat zijn brein ook weer aan het werk. Er komen beelden bij hem binnen, maar alles draait door elkaar. Hij kijkt naar zijn speelgoed om niet te hoeven denken aan dat vreselijke van gisteren. Dan ziet hij het boek liggen dat hij van opa en oma heeft gekregen, het boek waar dieren in staan, dieren die opa en oma ook hebben, de scharrelende kippen. Hij draait zijn hoofd weg en probeert te denken aan Heiko de hond van opa en oma, maar elke keer draaien zijn gedachten naar het beeld van de man die de kip zijn nek omdraaide.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Woensdag komt er een artikel met foto in Het Kontakt.

Verkiezing beste boek van 2021, stem op Varkenslied

Verkiezing van het beste boek 2021

Lees Varkenslied, je vindt de roman in de bibliotheek

Stichting Melief heeft sinds kort de zorg voor een industrievarken, nummer 1693

Dit jaar: 7 miljoen minder dieren gegeten in Nederland